daßuro.

bedenkt krachtige crossmediale communicatie met oog voor conversie

Denkers.


Wij bedenken en ontwikkelen strategieën en concepten die het beste perspectief op succes bieden in deze snel veranderende tijd. Zo slaan we onophoudelijk nieuwe bruggen tussen u en uw doelgroepen. We kijken over schuttingen heen en betreden – als dat nodig is – nieuwe paden, door overeenkomsten te vinden en verschil te maken. Zo maken we de dingen sterker. Of aantrekkelijker. Uitdagender. Gezelliger. Wat ook de gedachte is.

Doeners.


Natuurlijk doen we ook wat we (be)denken. Onze ideeën zetten we om in duidelijke, heldere ontwerpen. We zorgen ervoor dat uw boodschap – in welke vorm dan ook – een onderscheidende uitstraling krijgt die aansluit bij uw andere, reeds bestaande communicatiemiddelen. Maar ook voor het uitrollen van een compleet nieuwe identiteit of merk is er een bureau dat zich richt op effect en resultaat op zowel korte als lange termijn.

Delers.


De nieuwe economie vraagt ook om een nieuwe benadering. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. En delen begint voor ons met gunnen. Waarbij we vernieuwende businessmodellen en eigentijdse proposities zeker niet uit de weg gaan. Om ook op langere termijn meer waarde te creëren voor u als opdrachtgever gaan we bij het ontwerpen van websites en webshops uit van het gebruik van open source toepassingen.

Disciplines.


Brainstormen & Conceptontwikkeling

Aan ieder succes ligt een goed plan ten grondslag. Wij werken samen met u aan het verwezenlijken van uw doelen.


Branding & Grafisch ontwerp

Een duidelijk en helder ontwerp met een flinke dosis creativiteit, gecombineerd met een beetje logisch nadenken!


User Expierence (UX) & Webdesign

Doordachte User Expierence maakt van uw website de optimale conversietool. Wij hebben zowel kennis als creativiteit!


Content, Marketing & Communicatie

Communiceren is meer dan uw taalgebruik. Wij vermarkten uw product middels crossmediale marketing.