User Expierence (UX) & Webdesign

Webdesign: Online communiceren met resultaat.


Met meer dan 10 jaar ervaring is daBuro. het aangewezen webdesign bureau in Breda voor onderscheidend ontwerp mét resultaat. Onze aanpak in webdesign omvat een unieke mix van succesfactoren. Doordat we op het snijvlak van creativiteit en resultaat opereren weten we de juiste snaar te raken bij uw doelgroep.

Een effectief webdesign begint altijd met een interactieontwerp. Dit is een schematische weergave (‘wireframes’) van de website met daarin de functionele interactie. Hierdoor kunnen we vooraf de paden maken en weet u van te voren wat u gaat krijgen.

Door een intensieve samenwerking, waarbij online succes centraal staat, leren wij u als klant steeds beter kennen. Op die  manier zijn wij nog beter in staat om ons webdesign af te stemmen op uw wensen. Wij ontwikkelen  een webdesign dat naadloos aansluit bij uw huidige huisstijl en uiteraard wat de online doelstellingen zijn die behaald dienen te worden.

Uw (online) communicatie telt! Wilt u ook indruk maken binnen 3 seconden? Kies voor daBuro; webdesign Breda.

Daarom daBuro Breda


Beproefde methodiek voor gerenommeerde klanten

Een gevarieerd en aansprekend portfolio

Onderscheidend webdesign, altijd 100% op maat

De juiste mix van usability, resultaat en branding

Zoekmachinevriendelijk en gericht op conversie

UX design breda: Doordachte gebruikerservaringen creëren! dat is wat we doen.


Een doordacht interface design voor je applicatie(s) of website? Welk ontwerp we ook maken; de gebruiker staat voorop!

UX design gaat weer een stap verder dan webdesign. Door jaren ervaring in het ontwerpen van interfaces van software applicaties (online en offline), kun u met een gerust hart bij ons terecht. daBuro staat voor een professioneel UX design.

User Experience design (UX design; zeer dicht verwant aan user interface design of UI design); een duur woord, maar zeker niet onterecht. Het ontwerpen van applicaties is een puur specialisme, omdat de gebruiker centraal staat.

Gedegen kennis van usabilityprincipes, accessibility en gebruikersonderzoek zijn daarbij van cruciaal belang. Onze interactieontwerpers, user interface designers en usabilityspecialisten slaan in deze vaak complexe trajecten de handen ineen.

We starten met een schets…

zo maken we snel uw wensen inzichtelijk en optimale conversie mogelijk!

Intuitieve ontwerpen met conversie in gedachte.


Hoe gemakkelijker uw website te gebruiken is, hoe meer mensen deze zullen gebruiken. Een essentieel onderdeel van een “easy to use” ontwerp is te zorgen dat het ontwerp vanzelfsprekend en intuïtief is.

Het belangrijkste aan een intuïtief ontwerp is dat het onzichtbaar is en de gebruiker zonder te denken over laat gaan tot actie. Intuïtief ontwerp richt zich op de taken die belangrijk zijn daarnaast richt het zich op een aangename ervaring bij gebruiker.

Uw doelgroep is het uitgangspunt voor onze interactieontwerpen. We halen het giswerk uit ontwerpen: ontwerpbeslissingen gebaseerd op feiten leidt tot betere resultaten dan veronderstellingen over gebruikersgedrag.

Daarbij is niet alleen uw online communicatie van belang maar ook uw crossmediale communicatie. daBuro zorgt er voor dat uw offline marketing naadloos aansluit op uw online conversie strategie.

Maar ook...


We zijn een klein maar flexibel ontwerpbureau dat ontwerpt voor zowel print als web. Of we nu een nieuwe merk van scratch af aan in de markt moeten zetten of aanvullende ontwerpdiensten leveren, onze disciplines sluiten naadloos aan op de wensen van onze klanten.

Brainstormen & Concepten

Aan ieder succes ligt een goed plan ten grondslag. Wij werken samen met u aan het verwezenlijken van uw doelen.


Branding & Grafisch ontwerp

Een duidelijk en helder ontwerp met een flinke dosis creativiteit, gecombineerd met een beetje logisch nadenken!


Content, Marketing & Communicatie

Communiceren is meer dan uw taalgebruik. Wij vermarkten uw product middels crossmediale marketing.


Wij maken mooie dingen voor fantastische klanten…

Dit doen we ook graag voor u!